Az ikonikus gasztrokötet első magyar nyelvű kiadása 2010-ben jelent meg, az eredeti pedig 1938-ban. Azóta a gasztronómia is rengeteget fejlődött. A harmadik kiadás naprakész, tartalmazza a legkorszerűbb technikákat.
Nem csak szakácskönyv, hiszen 4000 szócikkében minden megtalálható a legkülönfélébb receptektől kezdve a főzési eljárásokig, a hozzávalókig, az alapanyagok leírásáig, a konyhai felszerelésekig, az egyes ételek történetéig vagy a leghíresebb szakácsmesterek életrajzáig, hogy csak néhányat említsünk. Csodálatos képek adnak ötletet a különböző alapanyagok felhasználásához.
Most az új megjelenés alkalmából kedvezményesen rendelhetitek meg a kiadó honlapján.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.