A pálinkafőzdék közösen, 2011 óta készítik az Év Pálinkáját. A szilva, a barack, a meggy, a körte és az alma után idén a birsé a főszerep.
Az ország 10 legjobb birspálinkájából készült házasítást idén az április 28. és 30. között megrendezendő Belvárosi Pálinka Napokon kóstolhatjuk meg először. A magyar pálinkafőzdék közös blendje idén is limitált számban készül, mindössze 1500 palackkal gyártanak belőle. A Városháza Parkban ezúttal belépő nélkül kalandozhatunk a minőségi párlatok világában.
További infókat a honlapon találtok.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.