INSPIRÁCIÓ: Buli a gyerekeknek!

A gyerekeknek bulit szervezni az egyik legnehezebb dolog, hiszen folyamatosan le kell kötnünk őket. Ehhez hozunk most tippeket, hogy megkönnyítsük a tervezést.

Az egész napot úgy kell megtervezni, hogy izgalmas, érdekes programokkal legyen teli. Mivel hatalmas fantáziájuk van, fontos, hogy a dekorációt is úgy állítsuk össze, hogy egy külön kis világot építsünk fel nekik. 

A helyszín szempontjából fontos, hogy kényelmesen elférjetek. Ma már lehet bérelni helyszínt ilyen rendezvényekhez is. (Ebben és a szervezésben is kérheted szakértők segítségét, például a GasztroBroker oldalán.)

Néhány héttel a tervezett dátum előtt hívd meg a vendégeket és készíts listát arról, hogy kik jönnek majd el biztosan, kik azok akik bizonytalanok és kik azok, akik biztosan nem jönnek el. Így előre tudsz tervezni a költségekkel, menü adagokkal. 

Hívj segítséget a felügyelethez, mert egyedül nagyon nehéz kézben tartani mindent. Legyen az akár még pár anyuka, a nagyi vagy a szomszéd, de még bébiszitter is szóba jöhet. 

Mindeközben a hasukra is gondolni kell, mert egy éhes gyerekeknél csak a sok éhes gyerek a rosszabb. Fontos, hogy ne csak sütikkel, hanem egészséges finomságokkal is kínáld őket. Erre a nyári időszakban a rengeteg friss gyümölcs kínál jó alternatívát. 

Íme néhány ötlet a menühöz:

  • Érdemes mini falatokkal készülni, mert valószínűleg nem tudjuk a gyereksereget egy háromfogásos ebédhez leültetni
  • A falatokat is izgalmas, vicces formában tálald
  • Figyelj arra, hogy ha vannak glutén- vagy laktózérzékeny, illetve bármire allergiás gyerekek a vendégek között, ők is tudjanak válogatni
  • Ha te sem szeretnél teljesen kimerülni, válassz olyan ételeket, amiket előre el tudsz készíteni, vagy legalább egy részét. 

A galériában hoztunk pár inspiráló ötletet a tálalásra:

A kis vendégeknek érdemes készülni köszönő csomagokkal, főleg ha egy szülinapról van szó. Így ők sem maradnak ajándékok nélkül, ami sok hisztitől kímélhet meg minket :) Ezek kis apróságokból összeállított csomagok lehetnek: kis nassolni való, egy buborékfújó, kulcstartó, kislányoknak hajgumi, ceruzák. A csomagolással is érdemes bajlódni egy kicsit. Illeszkedhet a buli témájához és sokkal jobban örülnek neki a lurkók.  

Erre itt találsz ötleteket:

Itt megtalálod a letölthető, nyomtatható dekorációs anyagokat. Ezeket a nagyobbakkal együtt is elkészítheted. Szeretni fogják, hogy együtt vágjátok ki, ragasztjátok. Előző napi programnak sem rossz. :)

(A képekre kattintva a letöltéshez szükséges linkre jutsz)

donutparty03.jpgnyuszi_ital.jpg

nyomtathato_gyumolcsok.jpgnyomtathatoananasz.jpg

nyomtathato_fagyi.JPGhajos.JPG

 

 

 

 

 

lego_dobozka.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr498851312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása