Programajánló: Kraft főzdék fesztiválja a Főzdeparkban!

A friss hazai trendeknek megfelelően egyre több magyar sörfőzde jelenik meg a piacon. Ebből néhányan összefogtak, és létre hozták a Főzdeparkot és idén először maguknak csinálják a fesztivált!

1_1.jpg

A MONYO Brewing Co., a Mad Scientist, a Horizont Sörök és a HopTop Brewery összefogásának eredményeképpen idén megalakult a Főzdepark, ami Magyarországon egyedülálló módon egy ipari parkon belül található négy kisüzemi kraft sörfőzde társulása.

Az eslő bulira pedig meghívták pár barátjukat is. Az első KRAFT sörfesztiválon jelen lesz még a RothBeer, a Hedon, a Balkezes, az Uradalmi Sörmanufaktúra és a Kentucky Ale.

kraft.jpg

A két nap programjai:

Augusztus 19. péntek

12:00-15:00 Sajtótájékoztató, szakmai program (meghívó szükséges)
15:00: A fesztivál kezdete - kóstolgatás és buli hajnalig.

Augusztus 20.szombat

14:00-16:00 Szervezett főzdelátogatások a fesztiválozóknak.
14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00-kor indulnak a főzdelátogatások.


A korlátozott férőhely miatt előzetes regisztráció szükséges.

MONYO Brewing Co.: hello(kukac)monyobrewing.com
Mad Scientist: madscientistbeer(kukac)gmail.com
HopTop Brewery: info(kukac)hoptop.hu
Horizont Sörök: info(kukac)horizontsorok.hu


16:00 - Kóstolgatás és buli hajnalig.

A fesztivál látogatása mindenki számára ingyenes. Sőt itt még poharat sem kell venned, ha nem akarsz, mert viheted a kedvenc korsódat, vagy akár műanyagba is csapolnak majd Neked. Étel is lesz a sörök mellé, mégpedig BBQ és burgerek. 

A Blaha Lujza térről ingyenes buszjáratokat is indítanak.

További információk a fesztivál Facebook oldalán találhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr1610423656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) balaton (1) Balaton (5) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása