Csak óvatosan a sóval - ha már sikerült elsózással tönkretenni egy nagyszerűnek ígérkező vacsorát, egy életre meg is lett a tanulság.
Jamie Bissonnette, a 2014-es "kulináris Oscar" nyertesének tippje egyszerű, nagyszerű, könnyen betartható. 2 dologra is felhívja figyelmünket, az egyik különösen ismerős lehet:
- azért fontos magasról sózni, hogy a szemcsék semmiképp se ragadjanak össze, később szinte lehetetlen a sógombócot szétszedni
- a folyamatos adagolásnak köszönhetően sokkal finomabb lesz az étel, ahelyett, hogy már az elején is és a végén is nagy adagot szórnánk
forrás: BuzzFeed
A bejegyzés trackback címe:
https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr6511744337
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.