Teszteltük: Warm Up

Ne mindig csak éttermekbe menjünk, nem igaz? Hiszen mi van akkor, ha egy lazább, kötetlenebb beszélgetésre vágyunk egy színvonalas helyen? Erre jók például a koktélbárok. Az utóbbi években nagyon jó helyek nyíltak, gyönyörű design, jó kommunikáció jellemző rájuk. Nehéz is volt eldönteni, hogy melyiket próbáljuk ki, de végül a Warm Upra esett a választás. Talán azért, mert nem tűnt olyan kicsinek, mint a többi. 

Forrás: a Warm Up Facebook oldala

 

Elég korán érkeztünk, rajtunk kívül csak ketten voltak a helyen, és talán emiatt elég sok figyelmet kaptunk a bartenderektől. Meglepetésünkre ugyanis nincs itallap, hanem amit kérünk, azt elkészítik. Ráadásul úgy is, hogy teljesen személyre szabott koktélt kevernek: elmondod, hogy általában milyen italokat iszol, milyen ízeket szeretsz és ez alapján összeállítanak neked valamit.

Kicsit féltem is, hogy milyen lesz az eredmény, de nagyon-nagyon jó koktélt kaptam, amit ott helyben improvizált a vendéglátónk. Mivel általában gin tonicot iszom uborkával, és szeretem a fanyar ízeket, egy gyömbéres, borókás, ázsiai jellegű italt kaptam, ami minden cseppjében ízlett. Utána kipróbáltam az igazi Martinit is, ami éppen olyan volt, mint ahogyan a Kollázsban ittam egyszer - nagyon erős, és nagyon finom.

Forrás: a Warm Up Facebook oldala

A koktélpartnerem csak egy Martinit ivott és számunkra itt vége is volt az estének, de azért így is tartottunk kicsit a számlától. Nem kellett volna! Az árak ugyanis nagyon barátságosak, a kettőnk fogyasztása nem érte el a négyezer forintot! Tehát nem kell attól félni, hogy kérsz egy személyre szabott koktélt és csak a bele kerülő olívabogyó tízezer forintodba fáj, hanem nagyon korrekt módon egy sztenderd koktél árra számíthatsz.

Régen az egyetemista lányok a Merlinbe jártak happy hour-re, de így utólag elég rosszul tették: ha vettek volna egy rendes koktélt, ugyanott tartottak volna, mintha ott vettek volna kettőt, ráadásul a minőség miatt az élvezet sokkal nagyobb lett volna. Igaz, akkor még nem voltak jó koktélbárok Budapesten! :)) 

Most már vannak, úgyhogy menjetek el, tényleg érdemes. Ne csak a külföldiek kapjanak a város legjobb helyeiből!

Értékelés

Összesítve: 10/10

  • Italok:  10/10
  • A helyszín adottságai: 8/10
  • Kiszolgálás: 10/10
  • Árszínvonal: 8/10
  • Kiknek ajánljuk: bulik előtt vagy helyett baráti összejövetelekhez
  • Milyen rendezvényre alkalmas: beszélgetésekhez, szülinapokhoz

Követsz minket már a Facebookon? Még nem? Akkor katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr111704987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása