Ha igazán jó sorozatot szeretnél nézni: Chef’s Table

A Netflix megjelenése Magyarországon óriási lépés volt, amit leginkább azok tudnak értékelni, akik nem szeretnek letölteni és állandó vírusveszélynek kitenni a számítógépüket, illetve akik kicsit unják már a folyamatosan felpattanó álreklám-oldalakat. Nagyon jó a kínálata és főként azért szeretem, mert az aktuális őrületeken túl sokfajta témában lehet dokumentumsorozatokat- és filmeket nézni.

A gasztrokínálatuk is nagyon jó, a legkülönbözőbb témákat feldolgozó műsorok között lehet böngészni. Ezek közül az egyik legjobb a Chef’s Table, aminek én a francia séfekről szóló sorozatát kezdtem el nézni.

 

Fantasztikus, mindenképp ajánlom! Ha képet szeretnétek kapni arról, hogy milyen egy csúcskonyha, hogyan dolgoznak és leginkább hogyan gondolkoznak a chef-ek, meg kell néznetek. Kultikus helyek és mesterek jelennek meg benne, minden részben csak egy chef szerepel. Itt aztán a gyerekkortól kezdve a szakma megtanulásán át egészen az első-sokadik Michelin csillagig mindent végigvesznek és megmutatnak.

Nagyon inspiráló, átragad a nézőkre ez a megszállottság és lelkesedés és tényleg hihetetlen nézni, ahogyan dolgoznak. Nagyon érdekes az is, ahogyan a munkájukhoz hozzáállnak és sok apróság feltűnik, ha figyelmesen nézitek. Ilyen például, hogy milyen mozdulatokkal dolgozzák fel az alapanyagokat, hogyan vágják fel a kenyeret, és sok más hasonló. Egy csoda, tényleg.

Ha még nem fizettek elő, akkor menjetek azonnal! Van próbaidőszak is. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr7511969415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) balaton (1) Balaton (5) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) budapest (2) Budapest (15) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása