Programajánló az év elejére

Lassan indul az év eleje gasztro fronton, talán mindenki a Bocuse d'Or döntőjét várja… Forró italokat és perzselt ételeket hoztunk az év eleji programajánlónkban.

1_1.jpg

Koffeinrandi – 2017. január 8.

Rendhagyó évindító programra készül a Macskakő Kávékupé január második vasárnapján. Az összejövetelre kávérajongókat várnak, akik szívesen kóstolgatnak különlegességeket. Az első találkozó vezérfonala a karos otthoni gépek lesznek. Kávék terén Pall&Yotz repertoárjából  válogatnak majd.

További információ és asztalfoglalás itt.

Forralt Bor Fesztivál és Téli Italmámor – 2017. január 13-15.

Az Alle melletti sétány lassan minden héten egy kulináris csemegének ad otthont. A 2017-es évet egy Forralt Bor Fesztivállal nyitják, ahol a téli kedvenc mellett forró söröket, hüttés italok és pálinkákat is kóstolhat a nagyérdemű. A gyerekeket sem érdemes otthon hagyni, hiszen tea- és forró csokoládé variációkkal is készülnek. A belépés ingyenes, a fogyasztás mindenkinek egyénileg történik.

Érdekességek és bővebb információ a Facebookon.

Jégvirágtól Borvirágig Forralt boros Kalandozások – 2017. január 14.

Nem csak Budapesten lehet majd megmelegedni egy forró ital mellett. Immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Forralt boros Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig fesztivál a monori Pincefaluban. A helyi boros gazdákat fővárosi ételkészítő mesterek egészítik ki, így a vendégek nem maradnak borkorcsolya nélkül. A rendezvény 11 órakor nyit, és egészen 18 óráig van lehetőség kóstolgatni a helyi borkülönlegességeket.

Részletek itt.

Bocuse d'Or Döntő – 2017. január 24-25.

Rendhagyó módon otthonülős programot is ajánlunk januárban! Nagy reményekkel várjuk a Bocuse d’Or döntőjét a magyar csapat bravúros európai győzelme után. Széll Tamás és legénysége az első napon utolsóként mutathatja be a Bresse-i csirke, illetve a vegán alapanyagokból készült főételét. Drukkoljunk együtt a magyar csapatnak!

Fonyódi KolbászFesztivál – 2017. február 3.

Nyolc éves a téli Balaton legnagyobb gasztronómiai eseménye, ahol a kolbásztöltés mellett igazi ínyencségeket is kóstolhat a publikum. A sajtkülönlegességek mellett békéscsabai házi szárazkolbászokkal és szalámikkal, valamint különleges töltelékárukkal, szalonnákkal, sonkákkal készülnek a helyi gazdák. Balatoni borokból és édességekből sem lesz hiány.

A részletes program és előadói lista.

Bácskai Hurka- és Kolbászfesztivál – 2017. február 18.

Immár 10. alkalommal csapnak össze az ország hurka- és kolbászkészítő mesterei, hogy megszerezzék a megtisztelő Baja Város Fesztiválkolbásza címet. A rendezvény résztvevőként és nézőként is sok élménnyel szolgál majd. A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, szabadtéri gyerekjátékokkal és szalmalabirintussal is készülnek.

Ismerd meg a teljes programot itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr3312091161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása