Kiderült kik lettek a legjobb vendéglátóhelyek a Best of Budapest &Hungary rangsorában

Budapest Week Publishing kiadó tulajdonosa, Freed Péter több mint két évtizede alapította a Best of Budapest & Hungary díjat.

A kiadó 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit, illetve a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó, szállodai és más idegenforgalmi szolgáltató szféra legjobbjainak.

Az idén beérkezett több mint tízezer szavazat, valamint a szakmai zsűri szigorú ellenőrzése alapján ítélték oda a legjobbaknak járó elismerést. Idén 46 különböző kategóriában összesen 211 szolgáltatót díjaztak 2016-ban nyújtott teljesítménye alapján. A legjobb budapesti és vidéki éttermek mellett  többek között olyan kategóriákban is hirdettek nyerteseket mint a manapság divatos food-truck, hamburger, pastry and bakery shop, steak-house.

 

Legjobb magyar éttermek:

  • Babel
  • Budapest Bisztró
  • ÉS Bisztró
  • Kéhli
  • Pest Buda Vendéglő
  • Cafe Kör
  • Alabárdos
  • Kárpátia
  • Biarritz Restaurant & Cafe
  • Vendéglő a Kisbíróhoz

 Legjobb vidéki éttermek:

  • Anyukám Mondta
  • Gusteau Kulináris Élményműhely
  • Macok Bisztró - Borbár
  • Platán
  • Viator Apátsági étterem és borbár
  • Rókusfalvy Fogadó
  • Márga Bisztró

Legjobb boréttermek:

  • Bock Bisztró
  • Borkonyha
  • St. Andrea Wine & Gourmet
  • Seasons Wine Bistro

 Legjobb nemzetközi konyha:

  • Spoon
  • Cyrano
  • New York Café
  • Peppers
  • Carne di Hall
  • Costes Downtown
  • Tanti
  • Mezzo Music Restaurant
  • Melba Panoráma étterem
  • Corso
  • Comme Chez Soi
  • Baraka

 ... a teljes díjazotti listát itt tudjátok megnézni.

Forrás: Best of Budapest

best_of_budapest_logo_online.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr212383805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása