Hatalmasat újít a McDonald's

Mondhatjuk, hogy az USA-ban már megint feltalálták a meleg vizet. Ugyanis a McDonald's elkezdett a friss hússal készülő hamburgerrel kísérletezni.

Az ötlet olyannyira nem új, hogy 1973 előtt ez volt az általános gyakorlat a gyorsétteremláncnál. Aztán áttértek a fagyasztott húsra, ami jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a Meki ilyen gyorsan és hatékonyan tudott terjeszkedni szerte a világon.

Igen ám, de makacsul tartja magát a babona, hogy friss alapanyagból finomabb étel készíthető. Ráadásul a versenytársak - pl. a Wendy's - már egy ideje alkalmazza is ugyanezt a trükköt.

Így hát a McDonald's stratégái gondoltak egy nagyot, és Dallas környékén, több mint 300 étteremben elkezdték tesztelni a McRoyalt friss húsból készített húspogácsákkal. Az ott negyedfontos burgernek hívott termékből 10%-kal több fogyott, mint korábban, a jelek szerint tehát a vendégeknek bejön a régi-új módi.

Ennek persze megvan a magyarázata.A friss húsból készülő húspogácsát kevesebb ideig kell grillezni. Így az ízek is jobban megmaradnak, és a finomabb húst a vendégek is gyorsabban megkapják - összegezte az előnyöket Chris Kempczinski, a lánc amerikai vezetője.

mcroyal-meki-burger.jpg

 

A teljes cikk itt található: Szeretlek Magyarország

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr1112394295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása