Mondhatjuk, hogy az USA-ban már megint feltalálták a meleg vizet. Ugyanis a McDonald's elkezdett a friss hússal készülő hamburgerrel kísérletezni.
Az ötlet olyannyira nem új, hogy 1973 előtt ez volt az általános gyakorlat a gyorsétteremláncnál. Aztán áttértek a fagyasztott húsra, ami jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a Meki ilyen gyorsan és hatékonyan tudott terjeszkedni szerte a világon.
Igen ám, de makacsul tartja magát a babona, hogy friss alapanyagból finomabb étel készíthető. Ráadásul a versenytársak - pl. a Wendy's - már egy ideje alkalmazza is ugyanezt a trükköt.
Így hát a McDonald's stratégái gondoltak egy nagyot, és Dallas környékén, több mint 300 étteremben elkezdték tesztelni a McRoyalt friss húsból készített húspogácsákkal. Az ott negyedfontos burgernek hívott termékből 10%-kal több fogyott, mint korábban, a jelek szerint tehát a vendégeknek bejön a régi-új módi.
Ennek persze megvan a magyarázata.A friss húsból készülő húspogácsát kevesebb ideig kell grillezni. Így az ízek is jobban megmaradnak, és a finomabb húst a vendégek is gyorsabban megkapják - összegezte az előnyöket Chris Kempczinski, a lánc amerikai vezetője.
A teljes cikk itt található: Szeretlek Magyarország
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.