Nyereményjáték szabályzat

  1. 05.02.

Részvételi- és Játékszabályzat

  1. A nyereményjáték szervezője a Gasztropolita facebook oldal tulajdonosa, Kozma László Egyéni Vállalkozó (8200. Veszprém, Viola utca 2., Adószám: 66880868-1- 39) továbbiakban szervező.

1.1 A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

  1. A Játék 2017. május 2-án 21:00 órakor indul, és 2017. május 16-án 23:59 óráig tart. A Pályázatok beérkezésének határideje 2017. május 9-én 23:59
  2. Egy Játékos csak egy Pályázatot küldhet be, a játék nyertese a legtöbb likeot kapott fotó.  A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Pályázatok beérkezési időpontján a Szervező feldolgozó rendszerébe történő beérkezéskor regisztrált időpont értendő.

3.1 A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Pályázatokért. A Pályázat elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként.  

A Játék nyereménye: 1 db a Chefs.hu által felajánlott szakács felső.

A nyeremény eredményhirdetése   a nyereményjáték lezárása után a facebookoldal játékfelhívás alatt történik.

A Szervező az ajándék nyertesének nevét az adott Facebook poszt hozzászólásában közzéteszi l https://www.facebook.com/gasztropolita Facebook oldalon. Az ajándék nyertesének üzenetet is küldünk amiben az átvétellel kapcsolatos információkat közöljük.

 A nyertesnek 7 napon belül fel kell vegye velünk a kapcsolatot, különben a nyereménye elvész.

  1. A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 7 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

4.1 A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható körülmények esetén bármely, a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott nyereményt (ajándékot/nyereményt) másik nyereménnyel (ajándékkal/nyereménnyel) helyettesítsen a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározottal azonos vagy annál magasabb értékben. A Szervező ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogad el.

  1. A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a beküldőt, aki (akinek a Pályázata) nem felel meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.
  2. A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget, valamint a postázási költségét a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

 

  1. Amennyiben a nyertes Játékos cselekvőképességében korlátozott úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) A Játékban cselekvőképtelenek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.
  2. A Szervező a nyeremény tekintetében a polgári jog szabályai szerint vállal szavatosságot.
  3. A Játékkal kapcsolatos információk megtalálhatóak [szúrd be ide linket ide miután feltöltötted] internetes oldalon.
  4. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

 

Az adatszolgáltatás önkéntes és kizárólag a nyertesek számára kötelező, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy

a nyeremény átvételéhez szükséges adatokat a Szervező számára biztosítania kell.

Minden résztvevő tudomásul veszi, hogy a nyeremény készpénzre nem váltható és egyszeri alkalommal kell felhasználnia azt. A fogyasztás és a kupon nyeremény közötti különbség készpénzre nem váltható. Amennyiben a nyertes a kupon értéke felett fogyaszt, úgy a különbözetet köteles a helyszínen megfizetni.

Ez promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve. Az adatok, melyeket megad a játékban részt vevő semmilyen adatbázisba nem kerülnek bele és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.

A játék megfelel, a Facebook

Adatkezelési szabályzatának

Közösségi alapelveinek

Jogi és Felelősségi Nyilatkozat szabályainak

A Facebook Oldalak szolgáltatására vonatkozó használati feltételeknek

Budapest, 2017.05.02.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr4612448963

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása