Az Európabajnokság legjobb receptjei - 1.
A csoport: Wales bemutatkozik

Ma este 21:00-kor kezdetét veszi az EURO 2020 Labdarúgó Európa Bajnokság. Ígéretünkhöz híven elindítjuk az eseményhez kapcsolódó játékunkat  és minden nap hozunk nektek egy receptet, amely egy résztvevő ország gasztronómiájába enged bepillantást.

Az eseményhez kapcsolódóan versenyt is hirdettünk, melyben az EB legjobb receptjét keressük! Légy te az EB győztese! Küldd el nekünk kedvenc csapatod kedvenc receptjét, gyűjtsd a lájkokat és vidd el nyereményeinket! A részleteket ide kattintva találod meg.

 

wales_zaszlo.jpg

Recept sorozatunk első tagja Wales válogatottja lesz, amelyről kevesen tudják, hogy a világ egyik legrégebbi labdarúgó válogatottjáról van szó, Anglia és Skócia után itt alakult meg ugyanis harmadikként a világon labdarúgó szövetség.

Első hivatalos mérkőzésük 1876. március 25-én játszották Skócia ellen.

Hiába a nagy múlt, a tornákon való részvétel ezidáig mindössze kétszer sikerült, igaz, hogy az 1958-as, Svédországban rendezett Világbajnokságon a negyeddöntőig, míg a 2016-os Franciaországban rendezett Európa Bajnokságon egészen az elődöntőig meneteltek.

Most ismét EB résztvevők lehetnek, kíváncsian várjuk, hogy a világranglista 17. helyezettje milyen teljesítményre lesz képes.

Az biztos, hogy Wales nem feltétlenül a gasztronómiájáról híres, mégis hoztunk egy izgalmas receptet, amit érdemes lehet kipróbálni:

wales.png

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr1516588596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása