Helló, gasztropoliták!

Végre-végre elindíthatjuk blogunkat, a Gasztropolitát! Ez egy nagyon fontos mérföldkő az életünkben, mert már évek óta szeretnénk ezzel foglalkozni, de soha nem jött ki a lépés. Most viszont igazán elhatároztuk magunkat, így nem csak egymással kell megosztanunk az élményeinket, hanem végre nektek is megmutathatjuk, mi a helyzet jelenleg a magyar gasztronómiában.

A Gasztropolita névre azért esett a választásunk, mert olyan emberek vagyunk és olyan emberekhez szeretnénk szólni, akik hozzánk hasonlóan érdeklődnek minden iránt, ami a gasztronómiával, rendezvényszervezéssel, és persze a finom ízekkel kapcsolatos.

A gasztropolita ember szeret minden éttermet először kipróbálni, értékeli a különleges ízeket és megoldásokat és maga is gyakran látja vendégül a barátait. A munkája során is sokszor kerül olyan helyzetbe, hogy rendezvényeket, eseményeket kell megszerveznie és ennek során szeret korszerű megoldásokat használni. Érdekli mindaz, ami a kulisszák mögött zajlik és szeretné ismerni a trendeket. Főzni is szeret, és szívesen foglalkozik a tálalással, a dekorációval is. 

Blogunkban mindezt szeretnénk megmutatni és igyekszünk a hírek, aktualitások mellett tanácsadói jellegű tartalmakat is készíteni. 

Ha bármivel kapcsolatban kérdésetek lenne, írjatok nekünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr608568016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) balaton (1) Balaton (5) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) budapest (2) Budapest (15) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása