Szervezz workshopot! - 3. rész: Mi a teendőd a workshop után

Készíts egy follow-up, vagyis utánkövetési tervet

Mindenképpen fontos, hogy kapj visszajelzést a workshopról. Ezekhez ma már ingyenesen, például a Google segítségével készíthetsz ingyenes kérdőíveket. Elemezd a beérkezett válaszokat. Ezeket a visszajelzéseket és elemzéseket a legközelebbi rendezvényednél mindenképpen használd fel.

Íme néhány példa a kérdésekre, amikből hasznos visszajelzéseket gyűjthetsz:

Először érdemes egy kis bevezetéssel kezdeni, hogy miért fontos számodra, hogy kitöltsék a kérdőívet.

A válaszokat 1 és 5 közé sorolhatod. (1 – egyáltalán nem, 2- kis részben 3- semleges 4-elégedett 5-teljesen elégedett)

A workshopról

  • Elégedett vagy a workshop tartalmával? Azt kaptad, amit vártál?
  • Ajánlanád másnak is a workshopot?
  • Mennyire vagy elégedett a workshop tempójával?
  • Mennyire vagy elégedett a workshop felépítésével?
  • A példafeladatok mennyire segítettek megérteni a témát?
  • Mennyire vagy elégedett a feladatokra kapott idővel?
  • Véleményed szerint mennyire volt felkészült az instruktor?
  • Mi a véleményed a kiosztott segédanyagokról? Mennyire voltak világosak, érthetők?
  • A workshopon tanultakat mennyire tudod hasznosítani a munkád során?
  • A jövőben eljönnél más témákról szóló workshopjainkra is?
  • Mennyire vagy elégedett a helyszínnel?
  • Egyéb megjegyzés (Itt kapnak helyet az egyéb kommentek, ötletek)

A részvevő hátteréről

  • Milyen beosztásban dolgozol?
  • Milyen régen dolgozol a szakmádban?
  • Honnan hallottál a workshopról?

A legjobb megoldás, ha elektronikus formában teszed közzé, mert ebből a legkönnyebb elemzéseket készíteni. Kiküldheted e-mailen, de közösségi oldalakon is megosztható.

Olvastátok már az első és második részt a workshop sorozatunkból?

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr388687940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása