Programajánló: Beer, burger, barbecue újratöltve

Hamarosan beköszönt az ősz, de a kerti füstölést és sütögetést még nem kell elfelejtenünk. A Millenárison szeptember 1. és 4. között megrendezik a Beer, Burger, Barbecue fesztivált. 

1_1.jpg

Áprilisban már megrendezték az első BBB fesztivált, de a nagy sikerre való tekintettel, az ősz elején is van lehetőségünk végigkóstolni a kínálatot.

Természetesen a fesztiválra a kiállítók a klasszikus ízek mellett izgalmas új kreációkkal is készülnek, ezért érdemes a burger és barbecue rajongóknak kilátogatni. Az italkínálat sem lesz unalmas, hiszen kézműves sörök egész tárházát vonultatják majd fel nekünk a szervezők. 

bbb2.jpg

A belépés a fesztivál területére díjtalan.

ÜVEGPOHÁR - Sörfogyasztóknak
A fesztivál sörfogyasztási feltétele az üvegpohár megvásárlása.
Sörös kiállítóink kizárólag a helyszínen vásárolható üvegpohárba töltenek sört, melyet a sör árusoknál vehetsz, és a “Poháröblítő” pontoknál öblítheted el.
Az üvegpohár ára: 1200 Ft
(Nem visszaváltható, előző pohár nem használható.)

FIZETŐESZKÖZ:
A fesztivál készpénzmentes, fizetés elektronikus utalványnak minősülő HelloPay kártyával illetve paypass és paywave képes bankkártyával történik.
HelloPay kártyát a helyszínen a Feltöltőpontoknál válthatsz.

További infókat a honlapon és a oldalon találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr7311661774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása