Megvan az Onyx új vezető csapata

A Bocuse d'Or európai döntőjén elért sikere után jelentette be Széll Tamás és Szulló Szabina, hogy otthagyják éttermüket, a Michelin-csillagos Onyx-ot. Ezzel a lépésükkel a vezetőséget nem lepték meg, hiszen korábban távozott az étteremtől a magyar Bocuse d'Or akadémia elnöke is, Hamvas Zoltán, akivel anno együtt érkeztek a Kempinskiből. Illetve minden erejükkel a 2017-es döntőre koncentrálnak, ezért az Onyx körüli teendőikre nem jutott már energia. 

Ekkor kezdett el találgatni a szakma, hogy vajon kik lépnek majd a helyükbe. Az Onyx most közleményben adott hírt az új vezető csapatról. 

A Vinoport cikke szerint Mészáros Ádám és Pető András, az Onyx korábbi chefje és sous chefje, valamint Tóth Ágnes a Gerbeaud konyhafőnöke veszi át a konyha vezetését. Mindannyian tehát már évek óta a Gerbeaud színeiben dolgoznak, így valószínűleg nem lesz nehéz számukra az új feladat. 

onyx_crew_2016_730.jpg

A vezetőváltással egyidőben az Onyx működése is megváltozik. Ezentúl ebéd- és vacsoraidőben is kizárólag többfogásos menüket szolgálnak majd fel. Ez a közlemény szerint válasz a nemzetközi trendekre és a vendégek igényeire egyaránt. Így tudják igazán megmutatni a szezonális kínálatot és a konyha kreativitását. 

Sok energiát fektetünk a regionális alapanyagok kutatására, melyek sokszínűségét a vacsorára kínált Magyar Evolúció menüben mutatjuk be, míg a séfek szezonális kedvenceit egy különleges Chef Menüben kóstolhatják vendégeink. 

Filozófiánk változatlan, csak a csapatunk lett egy kicsit fiatalabb, és dolgozunk az újabb csúcsokért a vendégeink és a magunk örömére!

Forrás

Követsz minket már a Facebookon? Még nem? Akkor katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr5811712475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2016.09.17. 21:51:02

Egyedül is lehet menüzni, vagy ide is kell hozni egy egész asztaltársaságot?

Keresztes Laura 2016.09.17. 21:52:10

Lehet egyedül is menni, persze.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2016.09.18. 09:10:31

"dolgozunk az újabb csúcsokért "

Az új csúcsok mellett a régiért is meg kell küzdenie a fiatal gárdának. A vezetőség/séfváltás ugyanis magával vonja a Michelin csillag elvesztését. (Ez történt az első skandináv kétcsillagos étteremmel, az Edsbacka kroggal is.)

Sexual Harassment Panda 2016.09.18. 10:21:18

@Hobbiszakács: Nem feltétlenül vonja magával, de az Onyxban valszeg igen.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) balaton (1) Balaton (5) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) budapest (2) Budapest (15) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása