Gasztro élménytúra a Balaton északi partján II.
Jazz, bor, Balaton, avagy Jazzpiknik Paloznakon

Kétnapos telt házzal, hihetetlen jó idővel, és fantasztikus hangulatban telt az az idén már hatodik alkalommal megrendezésre került Paloznaki Jazzpiknik.cl_12.jpg

A Balaton északi partjának egyik legtündéribb faluja idén is megtelt a jazz-és borkedvelő közönséggel, a három nap során többek között koncertet adott csak a legnagyobb neveket említve a világhírű Kool & the Gang együttes, Mario Biondi, a Matt Bianco feat New Cool Collective, az Incognito, és a Dés Lászlóval kiegészült Random Trip csapat is. A telt házas közönség előtt megrendezett koncertek alatt az égiek, és az időjárás végig a szervezőkkel, és piknikezőkkel volt. cl_3.jpgA tavaly óta már három napos rendezvény idén újabb színpaddal bővült, így már négy színpad (T-Sistems Nagyszínpad, Homola Pincészet színpad, Audi Terasz, Taittinger Jazz és Pezsgőbár) húszféle programlehetőségéből válogathatott a nagyérdemű közönség. Az első nap már hagyományosan egy egész estés nagy koncerttel indult, a péntek és a szombat pedig a piknikezés jegyében telt, faluszerte programokkal.vanikzoltan1.jpg

A Jazzpiknik házigazdája  a Homola Pincészet, és a Sáfránkert Vendéglő, de a piknik nem piknik a további hozzávalók nélkül! A szervezők idén is meghívták a korábbi évekről is ismerős kedvenc vendéglátóhelyeiket a környékről, illetve Budapestről is. img_0251.jpgAz ételek összeállításában a Food Truck Catering segített, a Paloznaki és Csopaki borok házában pedig kaphatók voltak a Homola Pincészet borai mellet a Figula Pincészet, a Söptei Pincészet, a Szent Donát Pincészet, a Petrányi Pincészet, a Jásdi Pincészet és a Csiszár Pincészet borai.cl_24.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr8712747004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása