Újra indul a Gasztropolita!

Újra indul a Gasztropolita!

 gasztropolita_fejlec_750x250.png

 

Talán néhányan közületek emlékeznek még arra, amikor 2017. szeptemberében, nagyjából másfél éves működése után a Gasztropolita váratlanul elhallgatott.  Ennek okaira nem szeretnénk kitérni, de a leállás rajtunk kívülálló okok miatt következett be, minket is váratlanul értek az akkori események és nem volt más választásunk. 

 

A helyzetet akkor elfogadtuk, de bele nem nyugodtunk, sohasem tettünk le arról, hogy egy nap újra szólhatunk HOZZÁTOK. Sok tervezés, egyeztetés után, most végre eljött a pillanat, amikor a Gasztropolita újra elindulhat. Még sok tennivalónk van, a csapatunk bővítésre szorul, a blogunk új felülete készülő félben van, rengeteg dolgot kell leszerveznünk, de nagyon örülünk, hogy újra VELETEK lehetünk.

 

egyutt_veletek_ujra.png

 

Engedjétek meg tehát, hogy újra köszöntsünk TITEKET a Gasztropolita fedélzetén! Mindent el fogunk követni azért, hogy számotokra érdekes és értékes tartalommal rukkoljunk elő, hétről hétre, hónapról hónapra. Ebben számítunk rátok is, hiszen a Gasztropolitát nem csak NEKTEK, hanem VELETEK szeretnénk készíteni. Lesznek olyan rovatok, melyeket folytatni fogunk, lesznek olyanok, amelyeket átalakítunk és lesznek újak, amelyek a megszűnők helyére lépnek.

 

Tartsatok hát velünk és fedezzük fel együtt a gasztronómia világát!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr2516583966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása