Az EURO 2020 Labdarúgó Európa Bajnokság alkalmából minden nap hozunk nektek egy receptet, amely egy résztvevő ország gasztronómiájába enged bepillantást.
Az eseményhez kapcsolódóan versenyt is hirdettünk, melyben az EB legjobb receptjét keressük! Légy te az EB győztese! Küldd el nekünk kedvenc csapatod kedvenc receptjét, gyűjtsd a lájkokat és vidd el nyereményeinket! A részleteket ide kattintva találod meg.
Az Európabajnokság A csoportjának negyedik tagja Svájc válogatottja. A világranglista 13. helyezettje várhatóan nagy harcot fog vívni Wales-szel a továbbjutás érdekében. Nemzetközi szereplésben már most is felülmúlják a nagy csoport-riválist, Svájc ugyanis ez idáig tizenegy alkalommal vett részt világbajnokságon és ez a mostani az ötödik EB szereplése. Míg az európabajnokságon csak a nyolcaddöntőig sikerült legtovább jutniuk, a világbajnokságokon három alkalommal is negyeddöntősök voltak, igaz, hogy legutoljára 1954-ben.
Ami a gasztronómiát illeti, Svájc kapcsán a csokoládé és a sajt juthat leginkább eszünkbe, de találtunk egy nálunk is honos, kedvelt ételt, ami nyári meleg napokon nem terheli túl a hasunkat.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.