Az Európabajnokság legjobb receptjei - 6.
B csoport: Finnország bemutatkozik

Az EURO 2020 Labdarúgó Európa Bajnokság alkalmából minden nap hozunk nektek egy receptet, amely egy résztvevő ország gasztronómiájába enged bepillantást.

Az eseményhez kapcsolódóan versenyt is hirdettünk, melyben az EB legjobb receptjét keressük! Légy te az EB győztese! Küldd el nekünk kedvenc csapatod kedvenc receptjét, gyűjtsd a lájkokat és vidd el nyereményeinket! A részleteket ide kattintva találod meg.

 

zaszlo.jpg

 

A "B csoport" másik északi résztvevője Finnország, melynek válogatottja a FIFA világranglistán a nem túl előkelő 54. helyet foglalja el. Az, hogy nem a legnagyobb futballnemzettel állunk szemben, abból is látszik, hogy Finnország ez idáig még egyetlen világ- és európa bajnokságon sem vett részt. Így minden bizonnyal rendkívül izgatottak a finn szurkolók, hogy minél jobb eredményt érjenek el első tornájukon.

Szorítsunk mi is értük és közben kóstoljuk meg az északi ízekre jellemző egyszerűséggel elkészíthető finn darált húsos tepsis burgonyát.

finnorszag.png

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr5416592438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása