A Millenárison idén a hal- és vadételeké lesz a főszerep május 12. és 15. között. Ezekből az alapanyagokból készítenek csodás ételeket az ország kiemelkedő éttermei. A kiállítók listája idén is egy izgalmas gasztronómiai élményt ígér.
Lesz Gasztroszínpad, ahol előadásokat és bemutatókat nézhetünk végig a legjobbaktól az otthoni pizzasütés rejtelmeitől kezdve a koktélok világáig.
Idén lesznek workshopok is, ahol a látogatók bepillanthatnak a legjobb konyhák kulisszái mögé és elleshetik a séfek trükkjeit. Gál Józsi (MészárSteak Hentes és Más) például a húsbontás, a marhahús előkészítés és a steak világába kalauzolja majd a résztvevőket. A barbecue alapjait Adorjányi Máriusszal mutatja be. Lesz rizottó- és tésztakészítés Giannival, de készíthetnek koktélt a Boutiq'Bar csapatával is.
További információkat a Facebookon és a honlapon találtok.
Most, ha regisztráltok a GasztroBroker oldalán, páros belépőt nyerhettek a fesztiválra! Játékra fel!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.