Gourmet Fesztivál nyereményjáték: Halak és vadak a Millenárison

12829149_513011868869680_4199865774269421378_o.png

A Millenárison idén a hal- és vadételeké lesz a főszerep május 12. és 15. között. Ezekből az alapanyagokból készítenek csodás ételeket az ország kiemelkedő éttermei. A kiállítók listája idén is egy izgalmas gasztronómiai élményt ígér.

Lesz Gasztroszínpad, ahol előadásokat és bemutatókat nézhetünk végig a legjobbaktól az otthoni pizzasütés rejtelmeitől kezdve a koktélok világáig.

Idén lesznek workshopok is, ahol a látogatók bepillanthatnak a legjobb konyhák kulisszái mögé és elleshetik a séfek trükkjeit. Gál Józsi (MészárSteak Hentes és Más) például  a húsbontás, a marhahús előkészítés és a steak világába kalauzolja majd a résztvevőket. A barbecue alapjait Adorjányi Máriusszal mutatja be. Lesz rizottó- és tésztakészítés Giannival, de készíthetnek koktélt a Boutiq'Bar csapatával is.

További információkat a Facebookon és a honlapon találtok.

Most, ha regisztráltok a GasztroBroker oldalán, páros belépőt nyerhettek a fesztiválra! Játékra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr948682274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) balaton (1) Balaton (5) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása