Programajánló: Debrecenbe kéne menni a zamatokért

Idén hatodik alkalommal rendezik meg a debreceni Nagyerdei Stadion területén a Debreczeni Zamat Pálinka és Pároskolbász Fesztivált szeptember 23. és 25. között. 

1_1.jpg

Ezen a fesztiválon felvonultatják a szervezők a legismertebb debreceni éttermek különlegességeit és az ország minden területéről hoznak pálinkákat. Ezeket lehet végigkóstolni, ha az érdeklődőknek van rá kapacitása, hiszen mint tudjuk, Debrecen például a kolbászról híres, tehát nem diétás fogásokra kell számítani. 

zamat.jpg

Az éttermek, amelyek képviseltetik magukat:

  • Barabás Étterem
  • Butiq
  • Ikon
  • Keszegsütő
  • Krúdy Étterem
  • Márkó és Fiai Kft.
  • Melange
  • Maszek
  • Régi Posta Étterem

A jegyek elővételben 1900, a helyszínen pedig 2400 forintba kerülnek, de pénteken és szombaton 17:00 óráig, vasárnap pedig egész nap ingyenes.

Természetesen ahogy lenni szokott, koncertekkel is várják a látogatókat: többek között fellép a Magna Cum Laude, a Csík Zenekar, a Parno Graszt feat. Szalóki Ági, illetve Falusi Mariann is. 

A kiállítókról további információkat a honlapon és a Facebook oldalon találtok.

Jó szórakozást! :)

 Kövessetek minket a Fecbookon is, hogy ne maradjatok le legújabb posztjainkról.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropolita.blog.hu/api/trackback/id/tr1711735481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Gasztropolita

Felmondtunk a rántotthúsnak! Ízek, trendek, események, a legújabb hírek egy helyen. Kövess minket a facebookon is! Ide írhattok nekünk: gasztropolitablog@gmail.com

Facebook oldaldoboz

Címkék

100% Balaton (2) 10 jel (1) adalékmentes (1) ajánló (18) aktuális (2) Augusztus 20 (1) Balaton (5) balaton (1) balatonfüred (1) bár (2) bemutatjuk (1) best of (1) Bocuse dOr (2) bor (4) Budapest (15) budapest (2) catering (2) cikk (4) csárda (1) csopak (1) desszert (4) EB recept (23) egzotikum (1) élelmiszeripar (1) esküvő (2) étterem (10) étteremteszt (1) Etyek (1) EURO2020 (23) fesztivál (10) fiatalok (1) film (1) forró (43) főzősarok (37) francia (1) furmint (1) galéria (2) Gasztroforradalom (8) gasztropolita (13) gasztrotrükkök (2) Gasztro élménytúra (4) gyerekek (1) gyorsétterem (1) hard seltzer (1) hedon (1) hírek (15) híresség (1) homola (1) india (1) indonéz (1) inspirációk (11) interjú (1) japán (1) jótékonyság (1) jótékonysági felhívás (2) karácsony (3) kávézó (1) keleties ízek (1) kelet kávézó (1) kézműves sör (1) kipróbáltuk (2) konferencia (2) könyvek (1) légli (1) Magyarország tortája (1) magyaros (1) mások írták (1) Michelin-csillag (2) mikulás (1) motiváció (1) Napraforgó torta (1) new wave (1) nyár (10) Olaszország (1) Ország tortája (1) paloznak (1) pesti istván (1) program (19) programajánló (4) programok (2) pulled pork (1) recept (9) rendezvény (7) rendezvényszervezés (7) rizling (1) sirha (1) söptei (1) sör (1) spárga (1) speciality kávék (1) szabályzat (1) szakácsruha (1) szendvics (1) szuvidolás (1) tanácsok (25) tea (1) tél (5) teszteltük (11) tippek (31) Törökország (1) trend (6) Ünnepi események (1) vélemény (3) vidék (1) vígmolnár (1) viper hard seltzer (1) Vomberg Frigyes (1) workshop (3) zöldség (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása